06.01.2015 | 17:52
Циганин си го развя при ваденето на кръста в Първомай (снимки 18+)
Полиция се е намесила, за да спре гнусния екшън

Грозен екшън и размахан полов орган опорочи празника в Първомай. Шествието за празника започна нормално, но завърши с непристойни сцени, счупен кръст, бой и расови обиди, съобщава parvomai.net.

След задължителната литургия шествието с иконите пое към фонтана пред пощата, предава Първомай.нет. Там събралото се множество търпеливо изслуша службата за освещаването на водата. Грозните сцени се разиграха веднага след като отец Станимир хвърли кръста. 9 млади мъже се хвърлиха в битка на живот и смърт.

циганин1

В мелето не стана ясно кой пръв е стигнал до кръста, но три момчета го издигнаха над главите си – Манол Георгиев, Христоз Христозов и Мирослав Митрев. На друго мнение обаче беше мургавата част от публиката, според която ромът Георги пръв е хванал кръста. В подкрепа на това твърдение един от неговите приятели извади „обрязан аргумент“, от което публиката онемя. Стигна се до намеса на полицията, а отец Станимир примирено призна, че Георги е бил пръв.

След благословията му беше дадена и наградата от 200 лв. В разигралите се грозни сцени пострада и кръстът, който излезе от водата с пречупено рамо.

Празникът разочарова присъстващите, а това даде повод на отците да заявят, че следващата година ще скачат само момчета, които носят кръщелното си свидетелство. Очакваме полицията да се самосезира за непристойното поведение на рома. Готови сме да предоставим и необработени кадри от случката, твърдят очевидци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране