04.05.2017 | 0:01
Цирк в ГЕРБ: А дали пиарката на Борисов не е пробвала мъжествеността му?
Нискообразованата и некомпетентна Севделина Арнаудова отговори с нападки към Нова тв с истеричното кресчендо: Дъно, дъно сте!
Севделина Арнаудова

Скандалът със скъпите чанти на Лиляна Павлова, за които алармира пиарката на Корнелия Нинова, се разраства. В студиото на Нова тв темата коментира скандалната журналистка Соня Колтуклиева. Тя твърди, че Лиляна Павлова трябва да отговори на въпрос дали тези чанти са оригинални, защото ако не са, то тя подлежи на санкции. По думите й такива били правилата в Евросъюза.

„Ако чантите на Павлова са менте и я хванат в Европа, тя ще трябва да плати под формата на глоба два пъти стойността на тази стока. Така че тя трябва да си носи сертификатите за оригиналност“, изръси Колтуклиева.

Липсата на всякаква реакция от страна на Лиляна Павлова и грубата реакция на пиарката Митова само показва, че в момента се прави кризисна реклама на Павлова. Тя има да отговаря на много тежки въпроси – за магистрала „Марица“, за това, че прокуратурата влезе в Агенция „Пътна инфраструктура”, обяви журналистката.

Нападна с грозно изказване и своята колежка Севделина Арнаудова, шеф на пресцентъра на ГЕРБ. „Арнаудова каза, че не трябва да се съмняваме в мъжествеността на Бойко Борисов. Прозвуча така, сякаш тя го е пробвала“, изтърси Колтуклиева и добави, че политиците трябвало да внимават какво говорят.

В студиото взеха участие и други експерти, които посочиха Путин и Берлускони като пример за политици, които ходят с аксесоари за стотици хиляди евро. „В цял свят има казуси, където са наказвани министри за това, че ходят облечени прекалено луксозно, защото това не е прието“, сподели проф. Любомир Стойков.

По думите му един политик не би трябвало да бъде прекалено скъпо облечен. „След като си политик, трябва да внимаваш да не унижиш хората с прекалено скъпите си аксесоари“, заключи професорът.

Според пиар експерта Радина Ралчева, ако Лиляна Павлова има доказани доходи, никои не може да и забрани да си купува скъпи чанти. „Въпросът е редно ли е да демонстрираш лукс, при положение, че 30% от населението живее под прага на бедност”, добави тя.

Нискообразованата и некомпетентна Севделина Арнаудова отговори с нападки към Нова тв с истеричното сресчендо: Дъно, дъно сте!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране