05.10.2023 | 22:32
Цветанка Ризова размаза Хекимян по Btv: Съсипахте репутацията ни!
Тв водещата обясни на бившия си шеф, че е изгубил уважението на доскорошните си подчинени

Водещата на “Лице в лице” по Би Ти Ви Цветанка Ризова посрещна в студиото си бившия си началник Антон Хекимян, този път в качеството му на кандидат-кмет за София от ГЕРБ. Още преди да започне разговора, тя честно си призна, че ситуацията е “пълна каша” и че тя усеща донякъде конфликт на интереси. Какво има предвид Ризова, стана ясно още от началото на интервюто.

Тя директно заяви на Хекимян, че е нанесъл щета на репутацията на телевизията. Кандидат-кметът отвърна, че вярва, че колегите му го разбират, но Ризова доста категорично му обясни, че е изгубил уважението на бившите си подчинени.

“Би Ти Ви е моят втори роден дом”, отвърна патетично Антон Хекимян.

“Тези дни дни обаче казахте, че ГЕРБ-СДС е вашето семейство. Много бързо сменяте семейството”, жегна го веднага водещата.

Цветанка Ризова изненада Хекимян с друг болезнен въпрос: „Докато ни ръководехте, мислехте ли за участието си в местните избори? Кога разбрахте, че искате да сте кмет?”

Антон Хекимян заяви, че периодът, в който вече е знаел, че ще е кандидат-кмет на ГЕРБ и още е бил шеф на новините в Би Ти Ви, не е бил “месеци или седмици”. Той подчерта, че не е лична кандидатура на Бойко Борисов, а на структури на партията му, който го били издигнали самостоятелно.

“Така ли? Кои структури?”, запита веднага Ризова. Публична тайна е, че такива изобщо няма.

“Най-точно може да каже г-н Борисов”, измъкна се бившият ѝ началник. Той бе видимо смутен в ролята си на кандидат-кмет.

Разговорът продължи още малко в този стил, но след като Хекимян направи забележка да не го прекъсва, Цветанка Ризова леко отпусна хватката и все пак му даде възможност да изпълни предизборната си реч пред зрителите на Би Ти Ви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране