28.07.2017 | 13:05
Цветанов: Да си сложим ръка на сърцето и да кажем истината – премиерът Борисов е безспорният лидер на Балканите
Към БСП той се обърна с думите: „Просто молбата ми към вас е - починете си, заредете се с повече позитивна енергия

Бойко Борисов е безспорният лидер на Балканите. Това обяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация по повод края на първата сесия на 44-ото Народно събрание.

„Самият факт, че премиерът Борисов е канен на отговорни мероприятия и форуми, на които се решават важните решения за това, което трябва да направи Европейският съюз, означава много. И нека да си сложим ръка на сърцето и да кажем истината – премиерът Борисов е безспорният лидер на Балканите. Премиерът Борисов е лидер, който може да разговаря с всичките европейски лидери и това ще продължи да се случва и занапред”, заяви Цветан Цветанов.

Към БСП той се обърна с думите: „Просто молбата ми към вас е – починете си, заредете се с повече позитивна енергия, защото позитивната енергия дава повече продуктивност”.

Цветан Цветанов призова „червените” да спрат конфронтацията, която те провокирали ежедневно. Той благодари на всички политически сили в парламента, като ги изброи поименно. По думите му ДПС в определени моменти проявявали повече национално отговорно поведение, отколкото БСП.

Цветанов се бе настроил срещу най-голямата опозиционна партия заради декларация, прочетена преди това от „червения” депутат Жельо Бойчев. Тя бе отново силно критична към управляващите. Бойчев обяви, че при правителството „Борисов 1” символ била пицата на Дянков, а сега такъв станал суджукът.

1 коментар

  1. Дочев каза:

    Когато видя на екрана г-н Цветанов в някоя от предпочитаните му телевизии,в същия момент, ми се иска да гледам и слушам ветерана на демократичните процеси у нас, големият Йоло Денев.Сигурен съм,че той може да изговори нещо различно, от клишираните изречения на омръзналите ми до отказ „оратори“.Разликата между БСП и ГЕРБ според последните проучвания на Н-ската агенция ако изборите са днес,са 2%.Чух от устата на един анбалажен търговец,че трябвало да се готвим за кабинет „Борисов“-4. Емо Чолаков няма вина като говори за горещниците в които се намираме,но явно високите температури са поразредили сивото вещество тук,там на някои „фактори“.45-Парламент,ще гласува състава на министерски съвет,но вместо да се лутаме да броим цифри,започваме от едно,което подсказва на хората,че кабинета ще се казва: „Нинова“-1.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране