27.06.2015 | 1:01
Убитият на „Струма“ работник бил баща на 3 деца, полицията издирват групата на Ембака
Жертвата е братовчед на собственика на фирма "Агромах", която ремонтира участъка край Левуново

Убитият технически ръководител на АМ „Струма“ е баща на три деца, съобщиха запознати пред местния в. „Струма“. Мъжът с инициали Н.Ч., на 47 години, е бил братовчед на собственика на фирма „Агромах“ Методи Бачев, която довършва изоставената от гръцката фирма „Актор“ отсечка на магистралата между Сандански и ГКПП Кулата. По непотвърдена информация на обекта работел и един от синовете на убития.

Методи Бачев разказа, че жертвата е убита с с един удар с камък, стоварен върху главата му. Убийството е извършено пред съпругата и детето на убиеца му. Те били заедно с него в автомобила му.

Според Бачев извършителят на убийството е мъж от Сандански. Полицията издирва за убийството криминално проявения Емил Ч.-Ембака, който потрошил и служебният автомобил на фирмата.

Преди фаталния инцидент убитият се обадил на шефа си, че има проблем с мъж, който напира да мине през забранения участък. Бачев го посъветвал да се обади на полицията. Тогава мъжът от Сандански нанесъл един удар с камък в главата на служителя на „Агромах“, като преди това извикал по телефона приятелите си.

При проверка на главен път Е-79 в района на Симитли днес в 16.30 часа е спрян за проверка автомобил „Фолксваген“. Пътуващият в него мъж е от обкръжението на Емил Ч., основен заподозрян за убийството. На този етап няма данни спреният за проверка мъж да е участвал в нападението. Но след щателна проверка на автомобила му и съставен протокол, мъжът бе закаран за проверка на алибито му в полицията. Той бе качен от Специализирания отряд за издирване и задържане към ОД МВР в личния му автомобил, който бе шофиран от една от баретите. Бусът на отряда конвоира лекия автомобил до Благоевград.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране