04.11.2023 | 14:11
Учителка принуждавала 14-годишен да прави секс по време на час
Заради жестоките посегателства е тикната зад решетките, 10 години ще търка наровете

75- годишна учителка е осъден на 10 години затвор за многократно сексуално посегателство над тийнейджър в мазето на частно баптистко училище.

След излизането си от затвора тя ще бъде под надзора на Министерството на поправките на Уисконсин в продължение на 15 години.

През април 2022 г. властите обвиняват учителката Нелсън-Коч, че е принудила 14-годишен ученик да прави многократно секс по време на учебните часове през учебната 2016-2017 г. По време на нападенията Нелсън-Коч работи в баптистката академия на Тома.

През август съдебно жури я признава за виновна по 25 обвинения в сексуално посегателство срещу дете, подмамване на дете, разкриване на гениталии, разкриване на интимни части и сплашване на жертвата. Посегателствата са спрели след като тя напуснала работа.

Според съдията по делото характера на учителка е „смекчаващ фактор“. Тя е определяна като „мил“, „безкористен“, „даряващ“ и „трудолюбив“ човек. Обвинениeто обаче смята, че с тези „добродетели“ се опитала да прикрие истинската си същност.

По време на изслушването за произнасяне на присъдата бащата на жертвата заяви, че синът му е излязъл публично, за да се увери, че Нелсън-Коч не може да нападне други деца. Той настоява за доживотен затвор на учителката.

Впоследствие съдия Радклиф наложи 10-годишна присъда, последвана от 15 години надзор. След произнасянето на присъдата прокурорът похвали младата жертва, като каза: „Приветствам го за смелостта му. Без него Нелсън-Коч все още щеше да е в обществото.“

Според страницата на Нелсън-Коч във Facebook към 14 август 2017 г. тя е била „във връзка“. През 1966 г. завършва гимназия „Ню Хемптън“, Айова, а на страницата ѝ пише, че е учила асистенция в медицински кабинет в Purdue Global. Започва работа в Баптистката академия на Тома на 1 февруари 2016 г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране