11.10.2023 | 16:15
Васил Терзиев е в тежък развод. Вижте цялата драма (уникални снимки)
Жената на кандидат-кмета от ППДБ е подала документи за разтрогване на брака след тежък скандал с мъжа си. Тече подялба на имоти и общи фирми

Мултимилионерът Васил Терзиев е в тежък развод със съпругата си Милена. Това е най-ревностно съхранявана тайна в щаба на „Промяната“, пише в новия си брой вестник „Ретро“.

Жената на кандидат-кмета от ППДБ е подала документи за разтрогване на брака след тежък скандал с мъжа си. Тече подялба на имоти и общи фирми. Притеснен от обществения отзвук, Терзиев прави всичко възможно, за да потуши драмата. За кратко Васил Терзиев е успял да придума Милена да замразят бракоразводната процедура до края на изборната кампания.

Милена и Васил Терзиеви имат две деца.  Една от индикациите за семейните проблеми на кандидата за кмет на София е и фактът, че той упорито крие съпругата си от началото на предизборната си кампания. Мистериозната милионерска съпруга Милена не се е появявала нито веднъж публично до мъжа си, за да го подкрепи в щурма за кметския пост. Дори името ѝ се пази в тайна от медийния екип на Терзиев, който никак не е словоохотлив, стане ли дума за семейното му положение.

Днес публикуваме уникални снимки на митичната Милена Терзиева. Тя и Васил са набори. И двамата са родени през юни 1978 г., като Милена го е изпреварила с два дни. Милионерската съпруга е завършила Нов български университет и е управител в една от фирмите, част от бизнес империята на Терзиев – „Грейс инвестмънтс“. Дружеството се занимава с търговия и сделки с имоти.
Милена Терзиева обича пътешествията и конната езда. Запалена е по аристократичния спорт от повече от десетилетие, а уменията ѝ са завидно добри. Двамата са родители на две деца, които са посещавали държавна детска градина, а след това били записани да учат в скъпия Американски колеж в София.
Васил и Милена се запознават по особено нетипичен начин преди повече от 20 години. Тогава бащата на един от партньорите му помолил да помогне на кръщелницата му да си разпечата дипломната работа, защото тя нямала принтер.
Васил се почудил как да му откаже, понеже имал прекалено много задачи и хич не му се занимавало. Приятелят му обаче настойчиво продължавал да го убеждава защо е важно да помогне на въпросната госпожица, докато не „изстрелял“ желязна причина: „Ама тя е хубава“. „Казах му: „Приятелю, ти си търговец, трябваше да започнеш с правилното послание“. И така – от една дипломна работа, през опит да се направя на интересен и да разкажа виц, който забравих наполовина, защото чувството беше като в тв студио… случиха се нещата“, описва Васил своята първа среща с бъдещата си съпруга Милена.
В едно от малкото си лични интервюта той откровеничи, че на нея дължал половината от успеха си, защото лишенията и трудностите в семеен план през годините падали все на нейните плещи.

Милена Терзиева тренира конна езда от десетина години


Милионершата позира върху коня си


Васил Терзиев (вляво) и съпругата му на коктейл


Милена е почитател на екзотичните пътешествия


Милена (най-вдясно) на парти с приятелки

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране