20.10.2023 | 12:38
Виктория Бехар става шеф на новините в bTV
Журналисти я описват като безукорен професионалист и кариерист

Шефовете на bTV най-после намериха заместник на Антон Хекимян, който сензационно се пусна в битката за кмет на София. На шефския стол се очаква да седне Виктория Бехар, бивш кадър на телевизията, съобщиха високопоставени източници от медията.

Чаровната дама ще бъде обявена тези дни официално за директор „Новини, актуални предавания и спорт“, което е реално оперативен пост номер 1. Бехар работи в bTV от създаването на медията до 2014 г. Виктория започна като репортер, после стана редактор, а накрая и изпълнителен продуцент на „Новините“.

Напусна заедно с Люба Ризова след скандал с тогавашното ръководство. След това брюнетката беше директор на „Новините“ в „България он еър“. Освободи поста заради покана на Лиляна Павлова да работи в пресцентъра на Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС.

От 2019 година датира последната работа на Виктория Бехар, свързана с медиите. Тогава за два месеца беше мениджър „Стратегическо развитие“ на новините в „Нова”, но освободена от ръководството.

Колеги в bTV я описват като безукорен професионалист и кариерист.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране