19.05.2016 | 17:23
Витков скочи на Слави Трифонов: Цитирате вестник, който сте съдил. Мерцедесът ми е на 9 години
Музикантът заплашва шоумена със съд

Лидерът на „Глас народен“ Светльо Витков отговори на обвиненията на Слави Трифонов, че си е купил Мерцедес с пари от партийната субсидия.

Той публикува видеообръщение към водещия на „Шоуто на Слави“, което започва с вчерашното твърдение на Трифонов, а след това е отговорът на обвиненията. От него се разбира, че Мерцедесът е на 9 години и затова няма как да е купен с пари от субсидията на „Глас народен“.

„Бих искал да Ви информирам, че цитирате статия на вестник „Уикенд“, който и вие не веднъж сте съдил“, казва Витков на водещия. Лидерът на „Глас народен“ казва още, че е осъдил медията на първа инстанция за публикацията и подчертава, че адвокатът му е водил и делата на Трифонов срещу „Уикенд“.

„Да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини, е езикът на политиците, който Вие така усърдно критикувате, и който език аз също не понасям“, казва още Витков по адрес на водещия.

Той пожелава на Трифонов наистина да влезе в политиката и да промени България, „но не като Бареков“.

„Мерцедесът се продава! Не е в отлично състояние. На 9 години. 321 000 км., кожен салон и има нови 2 летни гуми. Виждал си го още през 2008 г. Нема да се минеш!“, казва още Витков.

Накрая на видеото са включени кадри от гостуване на Витков в „Шоуто на Слави“, където  Трифонов се обръща към музиканта с думите: „Да знаеш, че ти за мен си Светльо. Аз те обичам и ти за мен си приятел“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране