22.06.2015 | 20:30
Вижте първата съпруга на Лютви Местан (снимки)
Синът му Дениз Атасой е зъболекар, дъщеря му Елис живее в Турция
Нурсен със сина си Дениз, съпругата му Сонгюл и дъщеря си Елис (вдясно)

Първата съпруга на Лютви Местан – Нурсен и двете им деца Дениз и Елис, не искат да имат нищо общо с него. Това става ясно от снимки на изоставеното семейство в социалните мрежи.

Нурсен Атасой

Нурсен преди и сега…

Нурсен Атасой1

Момчилградчанката Нурсен, която е дъщеря на бивш функционер на БКП в градчето, и децата й не поддържат никакви контакти в настоящия председател на ДПС, който в началото на 90-те години на миналия век ги изоставя заради Ширин Местан.

Дениз Атасой

Дениз Атасой

По това време Местан все още е с българското си име Владимир Зидаров и прави опити да влезе в политиката като кандидат за депутат от СДС. Ширин пък е дъщеря на бившия депутат от ДПС Хасан Али. В движението се твърди, че заради желанието си да стане народен представител Лютви Местан изоставя жена си Нурсен и двете си деца и се жени за Ширин.

Дезис-Сонгюл

Дениз и съпругата му Сонгюл.

Първата жена на председателя на ДПС живее в Турция. Тя и двете й деца Дениз и Елиз носят фамилията Атасой. И тримата не поддържат никакви контакти с Местан и настоящото му семейство. За негативното отношение на формалния председател на партията на Ахмед Доган към бившето му семейство свидетелстват и публикации в пресата отпреди години.

Елис-зет

Елис със съпруга си.

Eлис Атасой1Eлис Атасой

Дениз Местан и завършил стоматология в Пловдив и в момента е зъболекар. Той и съпругата му имат син. Дъщерята Елис също е омъжена в Турция. Нурсен пък е детска учителка в южната ни съседка. Екссъпругата поддържа приятелки отношения единствено с бившия зам.-министър на транспорта Юджел Атилла и съпругата му Елван.

Нурсен Атасой2

Нурсен Атасой3

Нурсен-Елис

Нурсен с дъщеря си Елис.

Елис-Нурсен

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране