03.04.2016 | 0:01
Южени Бушар бременна от наш Гришо?
Красавицата сервирала новината на Димитров след победата му над Анди Мъри

Григор Димитров ще става татко. Новината разбуни света на спорта, особено след като стана ясно коя е бъдещата майка.

Канадската тенисистка Южени Бушар носи нероденото дете на нашенеца, съобщават от „България Днес“. Красавицата сервирала новината на Димитров след победата му над Анди Мъри.

Преди време Григор и Южени имаха краткотрайна афера. Тенисистката обаче заченала преди месец и половина, когато Гришо я потърсил за утеха. Това станало в момент, в който с настоящата му половинка певицата Никол Шерцингер били скарани.

Докато смуглата изпълнителка вдигала ежедневни скандали, защото смятала, че Гришо още таи чувства към бившата си Мария Шарапова, то той намерил отдушник в лицето на Бушар. Двамата прекарали само една нощ заедно, която се оказала напълно достатъчно за белята.

На мача с Анди Мъри от трибуните не Никол, а Южени викаше за нашенеца. Според южните таблоиди, тя му съобщила новината за бременността си след края му. Скандалът се разраства с всеки изминал час, но за момента коментар от тенисиста липсва. Също толкова очакване е и реакцията на Шерцингер, известна с темпераментния си характер.

Според други мнения обаче Бушар не е бременна, но продължава да е луда по него и затова е останала в Маями, въпреки че отпадна още в първия кръг на турнира. Останала пет дни, за да гледа Григор. Медиите отвъд океана тръбят, че Никол Шерцингер побесняла, като видяла канадката на трибуните.

Слуховете за бременност направо побъркали Никол, въпреки че била убедена, че не са верни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране