19.05.2017 | 0:01
Зам.-министър от ВМРО завижда на шериата
Стефан Балабанов с готовност предлага, че партийните отцепници трябва да бъдат озаптявани с бой

С подстрекаване към насилие и заявки за завист към законите на шериата блесна и вътрешният зам.-министър от ВМРО Стефан Балабанов.

Към новина за възрастен изнасилвач той качва във фейсбук коментар: „В Арабския свят го очаква премахване на тестисите с конски клещи. По някога завиждам на шерията…“. Има коментари, в които нарича мигрантите примати. От профила на новия вътрешен зам.-министър, който трябва да следи за спазването на законността, се разбира и друго – че боят върши чудесна работа по всякакви поводи. Другото му верую е, че ромите са нагли по презумпция. Чест източник за информация на Балабанов е агенция „Блиц“.  Става ясно, че напълно подкрепя и прояви като Луков марш.

Зам.-министърът с готовност предлага, че партийните отцепници трябва да бъдат озаптявани с бой. След като бившият кадър на ВМРО Костадин Костадинов бе замесен в спречкване с Веселин Марешки, Балабанов пита за номера на бизнесмена – да го почерпи, че е набил „това мекере“.

Стефан Балабанов започва своята кариера като полицай в Пещера. След като напуска МВР, той е назначен за служител в българското посолство в Киев. Там остава до 2007 г., а след това работи няколко години в частния сектор. От 2011 до 2017 г. е зам.-кмет по проектите на община Пещера.София

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране