18.02.2024 | 13:00
Западни антиваксъри: Причината за смъртта на Навални е трикратната ваксина срещу ковид
Ваксината е на Пфайзер

Антиваксърите на Запад започнаха да пишат, че причината за смъртта на Алексей Навални е трикратната ваксина срещу ковид. Ваксината е на Пфайзер.

Единственото, което мога да добавя е, че Путин няма нищо общо с Пфайзер, ако западните антиваксъри се окажат прави. По-ясно казано, някои подозират, че имаме убийство на нано ниво.

Прави впечатление, че в-к “Гардиан” публикува голям коментар за смъртта на Навални 12 или 13 мин. след неговата кончина. Останах неприятно изненадан от хиленето на Юлия Навальная, съпруга на Навални на Мюнхенската конференция за сигурност след новината за неговата смърт.

Любопитно е да се отбележи, че американският журналист Гонсало Лира бе изтезаван и убит в украински затвор, но този факт не развълнува “световната демократична общественост” в епохата на цифровото слабоумие. Тези които внимателно следят темата “Навални” си спомнят, че руският публицист Павел Шипилин преди три години на 24 януари 2021 г. предупреди, че Навални е отлична “сакрална жертва”. Нещо като Борис Немцов.

Коментарът бе озаглавен “Хроника на обявената смърт”. Иначе Столтенберг и Ко търсят отговорност от Путин за кончината на “най-сериозния опонент” на Кремъл. Едно си баба знае, едно си баба бае…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране