19.01.2016 | 20:13
Зарязан любовник намушка гаджето си в тоалетна
Служители и клиенти на нощния клуб чули силни викове и блъскане
Здравислав Латинов

21-годишен барман намушка бившата си приятелка в тоалетната на столичното заведение Audrey Music Hall, където двамата работели. Инцидентът се е разиграл в нощта срещу събота, съобщава 24 часа.

Здравислав Латинов и 21-годишната Анди, която била сервитьорка в клуба, имали връзка допреди няколко месеца. Момичето обаче решило да зареже Латинов, който се озлобил.

В нощта срещу събота двамата били на смяна. Около 3,15 часа Латинов забелязал, че бившата му приятелка влиза в тоалетната. Тогава нахълтал в помещението, където било момичето, и заключил вратата.

После извадил ножа, който носел, и я намушкал няколко пъти в корема. Служители и клиенти на нощния клуб чули силни викове и блъскане. Разбили заключената врата и след кратка съпротива успели да задържал Латинов до пристигането на полицията. Той успял да удари с ръка един от хората, които го махнали от момичето.

Латинов бил арестуван от пристигналите на място униформени, а момичето откарано в болница в тежко състояние и с опасност за живота. След операция в “Пирогов” състоянието ѝ е стабилизирано.

Нападателят е задържан от прокурор за 72 часа. Предстои в Софийския градски съд да бъде внесено искане за задържане под стража на Латинов.

От клуба, популярен в близкото минало като “Червило”, отказаха коментар. Това е втори инцидент след обновяването на заведението. При откриването му през 2014 г. двама клиенти се сбиха и се замеряха с чаши.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране