31.08.2022 | 18:40
Защо издирваният Коце Маца се разхожда спокойно из центъра на София?
Хаджииванов се омеси сред футболните функционери, посетили поклонението пред тленните останки на бившия депутат Камен Костадинов

Петричкият бизнесмен Костадин Хаджииванов – Коце Маца, живее съвсем свободно и без да се укрива от години в Гърция, макар родината да си търси от него неплатени данъци в размер на над милион и триста хиляди лева, а ГДБОП да го разследва за пране на пари. Вчера обаче кумецът на Наско Сираков съвсем изнагля, като цъфна на дефиле в центъра на София, пише „Лупа“.

Преследваният дълги години от властите бивш футболен бос очевидно вече не се притеснява да се показва на публични места, а е пуснал и доста нелицеприятно шкембе. По непотвърдени данни през повечето време Коце Маца пребивава в Солун, само на стотина километра от родния си град Петрич, за да не се набива твърде много на очи.

Вчера Хаджииванов се омеси сред футболните функционери, посетили поклонението пред тленните останки на бившия депутат Камен Костадинов. Коце Маца беше забелязан да си шушне на ушенце нещо със стария си приятел – шефа на БФС Боби Михайлов. Припомняме, че миналата година снимка на тези двамцата със световния мафиот Дан Тан, бос на черното тото, предизвика минискандал. Който, разбира се, не доведе до оставка на Перуката.

Хаджииванов не крие охолния си начин на живот в Южната ни съседка, където също не е преследван от закона. Той дори се вижда с популярни хора от футболните среди у нас, обаче пътуваше само тайно до Петрич.

Проблемите на Коце Маца започнаха през 2008 година, когато съдът в германския град Аугсбург го призна за виновен по обвинение в укриване на данъци. Негови тирове са изловени да превозват цигари без бандерол. Той така и не влезе в затвора, а се отървава с условна присъда. След това Хаджииванов изчезна безследно за десетилетие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране