02.10.2023 | 10:58
Защо вицепрезидентът влезе в столичен мол, а НСО плътно я пази
Заместничката на Румен Радев се отбила в търговския център в работен ден

Със смяната на сезоните Илияна Йотова е решила да обнови личната си колекция с парфюми. Преди броени дни вицепрезидентката е била засечена на разходка в един от големите столични молове, при това в компанията на внушителен бодигард от НСО, пише вестник Ретро.

Заместничката на Румен Радев се отбила в търговския център в работен ден. Единственият ѝ придружител бил охранителят, който стоял на дискретно разстояние от нея, но винаги зад гърба ѝ. Двамата не си разменили нито дума, а той ходел като сянка зад Йотова по време на разходката ѝ в мола, разказват свидетели.

Този път тя не обходила бутиците за дрехи, за да разгледа новите есенно-зимни колекции с модни находки, макар винаги да е била известна като една от най-суетните дами в българската политика. Йотова прекарала близо час насред най-голямата и скъпа парфюмерия в търговския център, като фокусът ѝ бил насочен само към парфюмите.

Вицето на Радев пробвала различни аромати, все на престижни марки като „Долче и Габана“, „Версаче“ и „Армани“. Към последната от тях тя има особен афинитет и често носи и дрехи на италианския дизайнер Джорджо Армани. Очевидци споделят, че Илияна била в добро настроение, ведра и усмихната, и отбелязват, че напоследък е успяла да влезе в идеална форма.

От известно време насам тя спазвала стриктен здравословен режим и изключила всички вредни и калорични храни от менюто си. 58-годишната Йотова хапвала главно качествено месо и разнообразни салати и очевидно лишенията ѝ вече са дали траен резултат.Младоликата вицепрезидентка обаче тази година имаше честта да се сдобие и с титлата „баба“. Единственият ѝ син Марин и снахата Кристияна я дариха с първороден внук Максим в началото на март. Бебето се роди в София и бе дълго чакано от Илияна и нейния съпруг – известния лекар проф. Андрей Йотов. През септември семейството се събрало в елитен столичен ресторант, за да отпразнува първите 6 месеца на Максим. На тържеството имало специална декорация, но само половин торта, защото внукът на Йотова станал на половин годинка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране