22.10.2023 | 19:32
Жена за пример – никога не я боли глава и не отказва на мъжа си
Тя е съпруга на Дарко Тасевски

Ромина Андонова не казва „не” на съпруга си – футболистът Дарко Тасевски, когато поиска да консумират брака си. Никога не хитрува с оправдания, просто защото единствената причина понякога да не е в настроение за секс е преумората й. И тогава обаче си премълчава. Носителката на титлата „Мис България” за 2010 г. призна, че не отказва интимни ласки на мъжа си, дори когато е много изморена.

Откровението на Ромина дойде в контекста на новина, съобщена от колегата й в панела в „На кафе” – писателят Георги Блажев, касаеща интимният живот на жабите. Той разясни откритие на еволюционен еколог в Националноисторически музей в Берлин, според което женски представители на безопашатите земноводни се престрували на умрели, за да избегнат сексуални набези. „Те са животни и им е по-лесно, защото не мислят за последствията. Аз, ако откажа секс…”, възкликна Ромина, с което привлече вниманието на всички, включително на Гала.

Миската, която има връзка с мъжа си от 11 години, се впусна и в разиграване на пример. Ако Дарко се върнел от пътуване, след няколко дни отсъствие, както се е случвало, тя обикновено била много уморена, защото е изкарала това време сама с трите им деца и всички ангажименти, свързани с тях и с дома им, са били нейни. „И най-малкото мисля за секс. Но предполагам, че ще си кажа: „Аха, мен ме нямаше цяла седмица…”, сподели Ромина. Веднага разясни, че при подобен сценарий, завършващ с отказ от страна на жената, вероятно в главите на повечето мъже ще възникне съмнение дали тя „не си е изконсумирала дажбата и не й се прави секс, или вече са се отдалечили” като двойка. „А ако е обратното?”, поинтересува се Гала, вероятно завладяна от темата и разиграването на варианти. Ромина веднага бе готова с отговор. Ако се случи Дарко да й откаже секс, тя по всяка вероятност няма да си помисли, че й е изневерил. „А, че съм му станала скучна”, призна миската. „Има жени, които не че не дават, но са като жаби”, заключи Гала в края на темата.

Ромина обаче е споделяла, че преди време е била много ревнива. В началото на връзката си с Дарко, вероятно повлияна от имиджа на много футболисти, миската често се съмнявала във верността му. Когато създали семейство, се променила. „Малко повече улегнах”, казва красавицата. Покрай децата и всичките си задачи като домакиня, майка, плюс професионалните, красавицата нямала възможност да си задава излишни въпроси за верността на мъжа си. Излишни, защото Дарко, с когото имат две момчета и едно момиче, не й давал никакви поводи за ревност. Въпреки натовареното си ежедневие, съпрузите винаги намирали време един за друг, за малко романтика, което явно е тайната на щастливия им брак.

Ромина и Дарко се запознали в столично заведение. Заговорили се, той й дал телефона си и тя го попитала как се казва. „И той, така доста учуден: „Как се казвам? Дарко Тасевски. Не ме ли знаеш?”, разказвала е Ромина. От нейна страна любовта била от пръв поглед. Нещо повече – още като го видяла на живо, била сигурна, че ще има бъдеще с него. След няколко срещи, тя вече била убедена, че ще се омъжи за Дарко. Майка й и много приятели не били уверени до колко решението й да се посвети на връзка с футболист е правилно, но Ромина била категорична. Малко преди да се роди дъщеря им Дария, миската и футболистът вдигнаха скромна сватба в Скопие, в присъствието само на родителите си. „Беше приказен ден”, умилява се красавицата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране