16.10.2015 | 0:03
Жената на Юлиан Вучков избяга от него
Любовта на живота му Диана Душкова се изнесе от дома му под натиск на сина си

Юлиан Вучков е направо съсипан, след като любовта на живота му – преподавателката Диана Душкова, изненадващо го напусна. След огнена 7-годишна връзка, неотдавна половинката на колоритния професор изненадващо си събрала багажа и се изнесла от дома му в близост до НДК.

„Юлиан много страда! Той боготвореше Диана, тя е единствената жена, която афишира в обществото. Ценеше я и я уважаваше. Нещата дори отиваха към брак, той бе готов да подпише с нея, но внезапно всичко приключи. Не се месим в отношенията им, не знаем кой е крив и кой е прав, но истината е, че проф. Вучков е много разстроен. Той е горд човек и никога няма да го каже публично, но душата му е смъртно ранена“, казаха пред „Всеки ден“ колеги на Юлиан.

В един есенен ден внезапно Диана казала на Юлиан, че й е домъчняло за бащината къща в столичния квартал „Павлово“. Казала, че ще отиде да навести дома си за ден-два. Взела си лек багаж и тръгнала. Повече така и не се върнала. Използвала ден, в който професора го няма, а се готви за предаването си в телевизия „Евроком“, върнала се в дома му, и си взела останалия багаж. На тоалетката оставила ключа. Драснала и писмо за сбогом. Казала му, че го обича, но иска време, за да преосмисли отношенията си с него. Била свободна душа и се задушавала от семейния живот.

Диана е с 12 години по-млада от Юлиан, който догодина ще чества 80-годишен юбилей. Тя е изтъкнат преподавател по литература и руски език, занимава се и с преводи. Дъщеря е на изтъкнатия детски писател Атанас Душков, автор на вечната класика „Катеричка рунтавелка“. Неотдавна Диана издаде книга за баща си, а проф. Вучков й помогнал финансово.

„Много сме озадачени! Двамата бяха страхотно хармонична двойка. Юлиан, който е сприхав и огнен, омекваше като агънце пред нея“, казват близките им. Според клюката, причината за странното решение на Диана да напусне професора е сина й от предишния й брак. Той открито ненавиждал професора и непрекъснато тормозел майка си, че е обвързала живота си с него.

Заплашвал я, че няма да й позволи да вижда внуците си, ако не напусне Юлиан. Явно в един момент Диана се е поддала на семейния рекет и взела трудното решение да се раздели с Вучков. „Много тъжно! Историята им е като на възрастни Ромео и Жулиета. Но се разделят не заради родителите, а заради децата“, коментират в арт средите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране