02.03.2016 | 0:01
50 000 души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика!
Западният елит е бесен, защото никой не е очаквал от Русия такава "сръчност" като операцията в Сирия

След капитулацията на Германия Съединените щати наложиха на  ФРГ споразумение с гриф „секретно”, по силата на което германският златен резерв се изнесе отвъд океана, а на територията на ФРГ се създадоха около 300 американски военни бази.

Освен това в практиката на Съединените щати е да купуват управленската върхушка. Така стана и в Източна Европа. Доста години съм работил в България. Хората там никога не забравят, че през 1878 г. Руската империя ги освободи от 500-годишното турско робство. Въпреки това около 50 хиляди души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика.

Това заявява  бившият на Службата за външно разузнаване на Русия Леонид Решетников в интервю за „Аргументи и факти“, препечатано от Епицентър. Генерал-лейтенантът от резерва днес оглавява Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ).

Според легендарния разузнавач западният елит днес е бесен, защото никой не е очаквал от Русия такава „сръчност“ като операцията в Сирия. „Отвъд океана ни бяха отписали. Вече 20 години. През 1992 г. директорът на ЦРУ Робърт Гейтс проведе в Москва своя личен парад на победата. Прекоси със строева стъпка Червения площад. Пи шампанско в чест на разпада на Съветския съюз. През 90-те години американски политици директно ми казваха: „Мисията на Америка е да ръководи света. Разберете това и се подчинявайте.”, припомня ген.Решетников.

Русия започна операцията в Сирия буквално седмици преди падането на Дамаск. В противен случай щеше да започне разпарчетосване на Сирия, ИДИЛ щеше да се приближи към границите на Русия. И тук кукловодите са същите, които организираха Втората световна война. А финансовата система, която се наложи в света след 1945 г., и от която целият гешефт влиза в джоба на Америка, боксува. Щатите са в трудна ситуация, вероятно дори висят на косъм, коментира легендарният разузнавач.

3 коментара

  1. Гагаузин каза:

    Кукулкан Кукуминдъров!Пълен тъпанар си!САЩ са наследниците на комунистическия фашизъм,осъществаван от болшевишките „евреи“!

  2. мукулкан каза:

    Купените взеха да се обаждат

  3. Кукулкан каза:

    Още една сеструшка ударена с чук по главата.
    Просто: В целия свят едва понасят фашисткия милитаризъм на Руската федерация, обаче Русия плюе с наслада единствената държава, в която се забелязват останки от симпатия към народа й. В това няма логика, няма конструктивизъм, няма мъдрост, има само вродена омраза към всички форми на цивилизация, към любовта към свобода на всички народи – малки и големи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране