29.09.2016 | 13:53
90 трола чистят профила на Кристалина Георгиева, не смогват
99 процента от коментарите на страницата й във Фейсбук са силно негативни

Буквално високо напрежение е настанало в пропагандния екип на ГЕРБ във Фейсбук, след номинацията на Кристалина Георгиева. Гневът на народа в профилите и е бил неудържим и 99% от коментарите са силно негативни, голяма част и направо цинични. Разбираемо, подобна канонада следва да се разчисти, в противен случай в социалната мрежа би се получила анти-кампания.

Така целият ресурс на герберите е бил пренасочен натам, и в момента над 90 човека целодневно охраняват профила на Кристалина и прочистват от негативни коментари. Дори така едва смогват, вълната от негативизъм е неудържима, сочат наши достоверни източници.

Вероятната причина за народния гняв е не само обстоятелството, че 70% от българите подкрепят Бокова (според последни проучвания), но и заради подмолния начин, по който се случи всичко. Очевидно Кристалина и правителството с месеци са ровили тайно от народа, като фактически са саботирали Бокова (в противен случай не би могло да се издигне нова кандидатура). Накрая изведнъж спускат подобна нагла кандидатка, едва ли не като спасител на света. Логично е народът да се разгневи.

Експлозията в профилите на Кристалина е отслабила значително активността на герберските тролове по други въпроси и те са изчезнали от дежурствата си в профилите на опозиционните фейсбуклии.

Добри Божилов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране