02.08.2016 | 13:37
Адът за Лудогорец започна. Сръбски фенове замерят хотела на „орлите“ с бомби
"Чувствахме се като на война!", сподели Ангел Петричев

Щабът и футболистите на Лудогорец нямаха възможност да почиват пълноценно преди мача реванш от третия предварителен кръг на шампионската лига срещу сръбския Цървена звезда. През цялата нощ фенове на гранда от западната ни съседка тормозиха българския тим с хвърлени бомбички пред хотела на „орлите“.

феновете на Звезда са използвали пиротехника в 00:00, 2:00 и 4:30 ч. през нощта. „На моменти се чувствахме като на война!“, сподели изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Бомбите са били доста силни и са нарушили почивката на българския шампион, който ще излезе тази вечер на негостоприемния стадион „Райко Митич“, по-известен като „Мала Маракана“.

Темпераментните фенове на Цървена звезда от два дена подготвят своята хореография за събитието, а почти всички билети са разпродадени. На тях ще се противопоставят около 100 български привърженици. Част от тях вече са в Белград. Те ще бъдат настанени на южната трибуна на съоръжението и ще бъдат охранявани строго.

Първата среща между двата отбора в Разград завърши при резултат 2:2. Победителят днес ще получи възможност да участва в плейофите за влизане в групите на шампионската лига и сигурно участие в груповата фаза на Лига Европа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране