30.04.2024 | 14:33
Нотариуса държал съдийки с лесбо компромати, Любена пак е главна героиня (снимка)
Бившата жена на Пепи Еврото поддържала интимна връзка и с Божанов

“Антикорупционният фонд” (АКФ) публикува в понеделник справката на ГДБОП за групата около убития Мартин Божанов-Нотариуса. Документът от близо 30 страници е предаден в прокуратурата още през 2022 г. В този документ се посочва, че ГДБОП е знае за конкретни места, на които Нотариуса е държал архивите си с компромати.

Съгласно показанията на анонимна близка до Божанов свидетелка въпросните компромати са създавани със съдействието на бившата съпруга на Петьо Петров – Еврото – Любена Петрова, с която Нотариуса “бил в интимни отношения”.

Изобличаващите материали били “под формата на видеоклипове, съдържащи сексуални сцени на работещи в правосъдната система – част от тях от един и същи пол”.

“Също така (Любена Петрова) е участвала и в заснетите “оргии”, с които е изнудвал определени служители на съдебната власт”, твърди още свидетелката.

По нейни данни Божанов притежавал имот в Гърция, за ползването на който предоставял ключове на магистрати (неустановени към момента на проверката). Съобщава още, че в къщата е имало инсталирано видеонаблюдение, с което са заснемани интимни сцени на ползващите я магистрати и използвани за контрол над тях.

За контакта между Петрова и Нотариуса свидетелстват и резултатите от анализ на информация, придобита по Закона за електронните съобщения.

Двамата са провеждали множество входящи и изходящи разговори в периода от 13.01. 22 г. до 25.04. 22г. от мобилни номера, използвани от Божанов.

Съдбата на заснетите компромати е неизвестна, отбелязват от “Антикорупционния фонд”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране