20.02.2017 | 19:30
Агенти и доносници на ДС в листите на БСП/БКП
За някои от тях е известно, че са писали доноси и срещу най-близките си хора в родното си семейство (майка и братя) само и само да се харесат на ръководството на ДС

Кандидати за депутати в листите на коалицията „БСП за България” на др. Нинова и на др. Гергов, в която е включена и Комунистическата партия, са предимно убедени комунисти. Много от тях заради убежденията си са свързани и с тайните служби на комунистическия режим и са агенти и доносници.

Самата комунистическа партия е обявена за престъпна още преди 17 години, в чл. 3, ал. 2 от Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен, ДВ бр. 37/05.05.2000 г., се постановява като законова норма: „Българската комунистическа партия е престъпна организация”. Никъде по света, а най-малко в Европа и в Европейския съюз, няма такъв абсурд: действаща регистрирана в коалиция комунистическа партия да иска да вземе властта на парламентарни избори и да управлява по комунистически тертип една европейска държава – членка на ЕС.

Никъде към властта не се допускат хора, който са обслужвали по най-долен и античовешки начин, с доноси и предателства даже за най-близките си хора, зловещия комунистически режим, да получат възможност сега, близо 30 години след падането на комунизма, пак да се стремят към властта. Това е възможно само в нещастната, бедна, болна и изчезваща от лицето на света България, единствената европейска страна, която се размина с лустрацията и фактическото изолиране на бившите комунистически активисти и агенти на ДС.

В листите на БСП/БКП виждаме агент Тодоров, това е плешивият журналист Тома Томов), чийто баща е бил според обявени данни по Канал 1 началник на лагера Белене със свините-човекоядци; агент Роман (Георги Марков), дългогодишен, от 1993 г. до 2013 г., директор Института по история към комунистическата БАН, в която работят като „учени” децата и внуците на комунистическата номенклатура: Владко Живков, Лъчко Гришов Филипов, Аксиния Добрева Джурова и др., там са Стоян Михайлов, секретар на ЦК на БКП, Васко Проданов, любимец на Тодор Живков-Янко, стотици агенти на ДС, само в ръководството на БАН, според Решение № 2/351 от 27.05.2014 г. агентите общо са 50 души.

Тези хора, както и много други петимни за власт „политици”, като агент Иван (Каракачанов), агент Павел (Местан), агент Сава (Доган) и др. навремето са писали донесения и са подлагали на най-сериозна опасност здравето и живот на свои близки и познати. За някои от агентите на ДС е известно, че са писали доноси и срещу най-близките си хора в родното си семейство (майка и братя) само и само да се харесат на ръководството на ДС. Тези хора искат да влязат във властта и да управляват България с помощта на комунистите от БСП/БКП и да ни учат на морал и нравственост.

Петър Иванов

1 коментар

  1. До Авторът - Петър Иванов каза:

    Здрасти Пешо,остави агентите на страна, тях и сега ги има. Има и по лошо от агентите, това са политическите курви (ренегатите). Виждаш, имаме цели партии от курви – ГЕРБ, „Да, България“, ДОСТ, АБВ, „Д-21“, „Нормална държава“ и не само.Няма да ти е трудно да стигнеш до родоначалникът им. Пешо, аз съм бивш офицер от ДС. Искам да ти кажа, че не съм бил агент или сътрудник на ДС, а и мен ме считат за такъв. Разбира се, от това много силно ме боли хуя. Едно да знаеш, по онова време ние не вербувахме простаци. Пешо, хайде сега иди при майка си и я ощипи вместо мен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране