14.06.2016 | 12:30
“Агромах” с многомилионни искове към Корнелия Нинова и Кирил Добрев, кани ги на детектора на лъжата
Бачев дава 1 седмица на депутатите за отговор, ако не се обадят, ще приеме, че се извиняват публично за разпространени твърдения, уронващи имиджа на фирмата

Най-любезно каня председателя на БСП Корнелия Нинова и члена на ИБ Кирчо Добрев на тест с полиграф – те да ми отговорят на 2 въпроса, аз ще им отговоря на толкова колкото пожелаят, това заяви днес управителят на “Агромах”, Методи Бачев, по повод твърдения на Нинова и Добрев, уронващи авторитета и имиджа на фирмата, съобщава struma.com.

Ето какво още каза Бачев: Очаквам в рамките на една седмица да се разберем за часът и мястото на срещата, ако те не се обадят, ще считам, че са се извинили публично за откровените лъжи и инсинуации, които разпространиха по адрес на “Агромах”. Отделно от това, разпространените от висшите функционери на БСП твърдения по адрес на фирмата са клевети и моите адвокати вече работят по завеждане на персонални дела и срещу двамата лидери на БСП.

Исковете са многомилионни и след като спечелим делата, а ние със сигурност ще ги спечелим, ще дарим парите за благотворителност. Ние от “Агромах” няма от какво да се страхуваме и срамуваме така, че искрено се надявам двамата да имат куража и доблестта да се изправят срещу мен и пред детектора на лъжата и да отговорят на моите 2 въпроса.. Аз нямам депутатски имунитет, не съм на държавната хранилка и нямам за какво да се притеснявам. Фирмата осигурява работа на над 3 600 работника, има огромен машинен парк, има история! И няма да позволя някои с лека ръка да я зачеркват.

Припомняме, че от БСП поискаха оставката на шефа на АПИ Лазаров, заради това, че фирма Агромах, приоритетно по негово време е спечелила почти 90 % от поръчките за строителство на пътища, уличавайки пътния шеф в нескрита пристрастност. Ще потърсим Корнелия Нинова и Кирил Добрев за коментар на обявения “дуел” и ще ви съобщим приемат ли предизвикателството на Бачев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране