11.06.2015 | 21:32
Акцията „Левски“ е твой“ събра 494 000 лева
Сините дължат около 4 млн. лв. на НАП

Малко над 494 000 лв. са набрани от кампанията „Левски“ е твой“ организирана сред феновете на отбора, които си закупи акции на клуба. Това съобщи вчера председателят на УС на клуба Иво Тонев и допълни: „Благодарение на всеки един включил се човек стигнахме до получаването на лиценз“.

Тонев потвърди, че „Левски“ дължи около 4 млн. лв. към НАП, но ще изплати тази сума. „Ще погасим всеки един лев, включително и към бивши играчи и треньори. Няма да искаме опрощавания, сливания, преименувания и т.н. Това е „Левски“ и така трябва да се държим“, категоричен бе той.

Тонев ще инициира през следващата седмица среща между управителния и надзорния съвет, на която ще бъдат поставени въпроси към собственика на клуба Тодор Батков за бъдещето на клуба и ще му бъдат отправени предложения за изход от тежката криза.

На част от футболистите с изтичащи договори са предложени договори с подобрени финансови условия. Освен това на всички играчи са платени заплатите за март. Гледат се и нови играчи, които са поискани от треньора Стойчо Стоев, но яснота за тях ще има след въпросната среща на върха.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране