21.07.2015 | 19:17
Ани Цолова: Със съпруга ми нямаме време дори да си изневерим
Не се развеждам и не живея в палат, опровергава слуховете тв водещата

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Анна Цолова отрича упоритите слухове, че се развежда със съпруга си Васил, който е тв оператор, заради свой колега. „В това няма и грам истина. Ние със съпруга ми нямаме време дори да си изневерим. (Смее се.) Криза в брака нямаме! Макар, че понякога се чудя как ме търпи заради моята работа.

А и сме пълни противоположности, но той вече е свикнал с моята взривоопасност“ -признава Ани в откровено интервю пред списание LOVE style. Тя дава яснота и относно друг слух, че със семейството й се шири в палат в Драгалевци. „Миналата година по това време взехме ипотечен кредит, защото дотогава живеехме под наем.

Купихме къща в Драгалевци, състои се от три стаи, ремонтирахме я и си имаме зелена полянка“ – казва тв водещата. Цолова не крие, че е била подложена на атаки заради работата си. „Заплахи не съм имала, но да кажем, че съществува начин да бъдеш притеснен.

Може да са медийни атаки с измислици, които се пускат, с цел подмяна, пропаганда. При всички случаи има опити името ми да се очерни с лъжи и измислици“ – обяснява журналистката. Относно промените в работата си, е откровена, че не съжалява за напускането на bTV преди две години: „Всичко, което изпитвах тогава беше толкова категорично, че нямаше връщане назад.

На всички е ясно, че с Виктор си тръгнахме заради дискомфорт и конфликт, а не защото сме били много щастливи“. Брат й Стоян Георгиев, който й е колега, остана в конкурентната телевизия, но според Ани той е по-добър от нея в занаята.

А синът й Калоян, който ще е ученик в частно училище през септември, не се впечатлява от работата на близките си. Той може да чете от тригодишен, а да смята от четиригодишен. „Не проявява интерес към моята професия, защото е намразил работата ми заради моята ангажираност“ – категорична е водещата.

Що се отнася до това как поддържа перфектната си физическа форма, Ани не крие, че спазва режим на хранене и спортува. „Вечерта, преди да родя Калоян, бях 98 килограма и оттогава не се меря. Сега не знам колко тежа, може би към 55″ – признава Цолова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране