23.06.2019 | 0:16
„Атентатът“ срещу БСП – извършен със саксия
Пияният "терорист" срещу червеното свободно слово задържан за 24 часа

Пияният нападател на редакцията на в. „Дума“ е бил задържан от полицията за 24 часа.

Това става ясно от официално съобщение на МВР.

пиян мъж е разбил посред нощ стъклената врата на офиса на изданието, който се намира на „Позитано“, но не е в централата на партията, а кликата на Корнелия Нинова нелепо обяви това за посегателство върху свободните медии.

Оказа се, че става дума за пиянски изпълнения на среднощен посетител на заведение, който излязъл навън, а когато поискал да се върне обратно, объркал вратата и тъй като тя се оказала заключена, а той много държал да продължи веселбата си, но никой не му отварял, грабнал близката саксия и строшил стъклото на вратата.

Бдителни граждани веднага подали сигнал до полицията, а те тя мига пристигнала и арестувала пияния хулиган. Събитията се разиграли в 2.30 през нощта.

Макар в съобщението на МВР да не се уточнява, „атентаторът“ срещу свободните медии всъщност е строшил вратата на редакцията на в. „Дума“.

Ето и пълния текст на информацията от МВР:

„Сигнал за мъж, във видимо нетрезво състояние, който е счупил входна стъклена врата на офис, е получен около 2.30 часа тази нощ. Пристигналият незабавно на адреса полицейски патрул е установил, че клиент на нощно заведение, обърквайки вратите на бара с вход на съседен офис, не успял да влезе и в афекта си е счупил стъклената врата на офиса с намираща се наблизо саксия. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране