04.05.2024 | 20:26
„Ужас и малоумие”: „Спаси София” разби бастиона на ПП
ПП показват наглост, цинизъм и невменяемост

„Малоумие“, „Ужас“, „Как да се спасим от „Спаси София“, „Жалкари“. Това са малка част от коментарите във фейсбук на софиянци, след като преди ден мрежата гръмна от поредното тъпо решение на кмета Васил Терзиев и розовата компания от „Спаси София”.

Става дума за обявеното преди дни от ръководството на Столична община началото на редица „подобрения” в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението на колите.

Трябва бъдат трансформирани и булевардите „Витоша”, „Фритьоф Нансен“ и „Ген. Скобелев”.

Мнението на столичани обаче преобладава, че промените далеч не могат да бъдат определени като подобрения, а движението на колите определено се затруднява.

По темата публикува пост и бившият пиар на провалената „Промяна” Диана Дамянова, ето пълния текст без редакторска намеса:

„Ще си мълча… до 9-и юни. Няма да взема никакво, ама абсолютно никакво, отношение нито към кампанията, нито към политиката. Няма да коментирам как „Има как” се превърна в „Нямаше как”. Ще си мълча.

Ще гласувам, поне се надявам да събера сили все пак да го направя.

Но си задавам един въпрос, то той ще ми е и последния политически до деня на изборите.

Свръхактивността на онова нещо „Спаси София”, от което вероятно скоро ще трябва да търсим спасение, както и решенията на кмета Терзиев в последните дни, дали не успяват да разбият и софийския бастион на подкрепа на ППДБ.

И въобще, кой идиот предприема подобни спорни промени буквално броени дни преди изборите и то в региона, откъдето се очаква да постъпят най-много гласове за партиите, излъчили внучето на държавна сигурност (Васил Терзиев, б.ред.).

На коментара Борис Станимиров отговаря:

„Аз няма да мълча. Заради „Спаси София” и пълната безхарактерност на ППДБ към безобразието им, ще направя всичко възможно колкото може повече хора да НЕ гласуват за тях. Показват наглост, цинизъм и невменяемост, каквато само след 9.9. е имало. Това е опасно за града, и за държавата. И всяко средство да бъде спряно е оправдано”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране