09.09.2017 | 0:40
България би избрала Тръмп за президент
Топ 10 на страните, които биха избрали Тръмп, завършват Франция и Великобритания, които също с еднакъв резултат заемат последното място

Авторитетното американско списание „Политико” проведе изследване, от което става ясно, че България е една от страните, в които биха избрали Доналд Тръмп за президент. То е направено на базата на “Индекс на съвместимост с Тръмп”, представен от изданието. Според резултатите от индекса България е на 8-о място сред страните, които биха гласували за Тръмп.

Най-голям шанс да го изберат обаче той има в Чехия, Италия и изненадващо – в Русия и Турция. По-високи резултати от България при евентуално гласуване ще постигне той и в Унгария, Азербайджан, Полша и Малта, които са с еднакъв резултат. Топ 10 на страните, които биха избрали Тръмп, завършват Франция и Великобритания, които също с еднакъв резултат заемат последното място.

„България вече има стена, за която Тръмп може само да мечтае.”, пише “Политико”, като има предвид оградата на границата с Турция, направена с идеята, че ще спира мигрантския поток към страната. В текста, посветен на страната ни, изданието посочва още, че “президентът Румен Радев, бивш военен пилот, спечели изборите миналата година с обещанието, че няма да позволи страната да се превърне в “мигрантско гето”.

1 коментар

  1. БЕЛИ ГУШКИ- ОСРАНИ БГ-ГИНЕРАЛЕ каза:

    ТРУМПОЛИНО ЩЕ СТАНЕ ПЕРЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ,КОГА СИ ВИДИ УШИТЕ БЕЗ ОГЛЕДАЛО !
    Тия американски вестници ми липсват много , , кога ми свърши тохалетната хартия във нужника !!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране