16.12.2016 | 0:41
Български емигрант прати испанец в кома със зверски нокаут
Пострадалият все още не е излязъл от кома

В Испания обвиниха българин за опит за убийство и нанасяне на тежка телесна повреда. 40-годишният Христо работел като охранител в дискотека в испанския град Мурсия. Преди дни пред заведението станал скандал. Видео запис показва как няколко здрави мъжаги тръгват да бият младеж. Само с един удар един от тях сваля момчето, което повече не се надига.

Оказа се, че главно действащо лице в жестокия инцидент е именно българинът. Той пребил испански гражданин с помощта на алжирец, който обаче бил пуснат под гаранция. Разкрития на полицията сочат, че телохранителят от България е нанесъл зверски удар, който пратил момчето в кома. Жертвата Андрес Мартинес все още е в болница и не е излязъл от тежкото състояние.

Коментарите на испанци в мрежата тежко критикуват постъпката на българина. Не липсват и обиди като „паплач от Източна Европа“ и подобни епитети за родните емигранти, които били предпочитани като по-евтина работна ръка. Защитниците на българина твърдят, че той действал при самозащита, след като помислил, че 28-годишният мъж рови в джобовете си, за да извади оръжие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране