03.04.2016 | 21:51
Без майтап: Товарете импулсите в самолетоносачи
...Антитерорът трябва да бъде жесток

Проф. Михаил Константинов: …В крайна сметка аз съм убеден, че Европа ще намери сили и ще излъчи необходимите хора, които ще победят нашествието. Но, за съжаление, много хора ще умрат преди това. В момента повтаряме Мюнхенската стратегия на Върховните сили от 1938 г., когато, за да нахранят звяра, това е възраждащата се нацистка Германия, те дадоха на Хитлер всичко, каквото той поиска, с надеждата той да ги остави на спокойствие. Е, не ги остави. Накрая Хитлер беше победен, но загинаха 60 млн. души. Това в голяма степен го виждаме да се повтаря в момента. Наблюдаваме в обобщен смисъл на думата Ваймарски синдром в Европа, когато хората се докарват до състояние на гняв, на чувство за несправедливост, и това е много опасно, тъй като много бързо може да излъчи съответния тип ръководител и да видим това, което сме виждали навремето, преди повече от 80 години.

…Антитерорът трябва да бъде жесток. Той трябва да съответства по сила на терора. Ако трябва, да се промени законодателството, което, както виждате, е недостатъчно. Да дойдат решителни ръководители, не може само един Орбан да отговаря за отбраната на Европа. Трябва повече да се присъединят към него, към държави, които защитават Европа. Това са Вишеградската четворка, Македония, Сърбия и България, в случая България е на правилната страна. Към това поведение трябва да се присъедини и останалата част от Европа.

…Сега, като ударят Берлин, тъй като Берлин е на ред, за голямо съжаление трябва да го съобщя на германската държава, тези… вече не знам как да ги нарека, тези същества, които ни атакуват в момента, те сега ще захапят ръката, която ги храни, и ще ударят Берлин или Мюнхен, може би. Тогава мисля, че може да стане наистина много страшно, и не заради самия атентат, който ни предстои, а заради евентуална реакция на германския народ, който няма да позволи повече да бъде мачкан по този начин.

…Мисля, че й търсят на жената (Меркел) някаква подходяща работа, което няма лошо.

[Европейците] имат една идиотска реакция – да се събират да викат „Нас не ни е страх“ и да размахват плюшки, което е толкова смешно, че може би така борим тероризма, разчитаме терористите да умрат от смях от нашите неадекватни действия. За съжаление, тази шега не е далече от истината.

…България стои учудващо добре. Казвам го и с малко определена гордост. По някакъв начин стоим на своя пост като стражи, все пак на Европа, както знаете, през нас потокът минава като едно ситно поточе. По някакъв начин сме успели да респектираме и да ги спрем тези хора.

…Cui bono? и Cui prodest?, са питали римляните, и са познавали в 99% от случаите кой е престъпникът. Кой има сметка от разрушаването на Европа?… Който не желае примерно обединяването на икономическата мощ и технологичната култура на Европа, примерно, с ресурсите на Русия и с военната мощ на Русия? Помислете върху тази хипотеза. Тя е много интересна. Има хора, които се опасяват от това нещо. Освен това нека да кажем и какво го чака света, ние го повтаряме, но някак си го забравяме. Чака ни абсолютна финансова катастрофа, финансов апокалипсис. Защото количеството на парите, които се напечатаха, абсолютно не съответства на материалните активи. Сто пъти го надвишава. Не десет пъти, вече сто пъти. Количеството на напечатаните пари по песимистични оценки, измерено в тегло на 100-доларови банкноти, е колкото теглото на 10 000 самолетоносача клас „Нимиц“. Повтарям – 10 000 самолетоносача в банкноти, това са 1 млрд. тона банкноти. Това количество няма как да си го представите просто. Те, разбира се, не са напечатани, слава Богу. Те са във вид на електронни импулси и т.н. Но катастрофата, когато това рухне, ще бъде абсолютно неописуема. Нищо общо няма да има с кризата от 1929 г., когато рухнаха само САЩ. Сега ще рухне всичко. Е, какво правят тия, които предизвикаха това нещо?! Опитват се панически да отложат този момент. Това е, което се случва.

(Пред радио „Фокус“)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране