05.05.2017 | 0:01
Безумие! Каракачанов ще връща наборната казарма
Новият министър не се притеснява че може да остане без достъп до класифицирана информация на НАТО

Пресният военен министър Красимир Каракачанов ще работи за връщане на задължителната казарма. Той ще настоява безумната идея да влезе в управленската програма да проучване на възможността наборната военна служба да се въведе отново.

По време на втория кабинет на ГЕРБ също се пръкна идеята за връщане на наборната служба.. От Патриотичния фронт изготвиха два законопроекта в тази посока, но те бяха отхвърлени от парламента. Военното министерство тогава изготви анализ, според който се оказа, че връщането на задължителната казарма ще изисква значителни финансови и организационни ресурси.

Припомняме, че наборната военна служба бе отменена през 2007 г. За дейността си като агент към Шесто управление на бившата Държавна сигурност по линия на промакедонския национализъм, Красимир Каракачанов заяви, че това не го притеснява. На въпрос на журналистите това ще попречи ли на достъпа му до секретна информация, той отговори: “Тези, които твърдят противното, е добре да четат. Законът е ясен – министри и депутати не подлежат на проверка – чл. 39 от Закона за класифицирана информация. Какво има да коментираме?”. Така е в България, какво да коментираме.

1 коментар

  1. WAKE & HELP AМ - АЛТЕРНАТИВНА МЕДИА каза:

    ЦЕЛ НА ЦЕЛТА

    За алчните с болни мозъци ШЕПА хора – привилегирован елит и паразит (представителни политици и духовници) ВСИЧКО е въпрос първо на ВЛАСТ, която ВЛАСТ си осигуряват чрез политика и религия, представителната политика и религията на БРОЙКАТА. Страхуват се, че ако ВСЕКИ поеме по СВОЙ собствен път, те ще ЗАГУБЯТ СВОЯТА власт, властта на ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА бройка.

    Искат да си там, в ОБЩИЯТ кюп, искат ти да си ПРОСТО поредният НОМЕР, искат да те използват като СРЕДСТВО за постигане на СОБСТВЕНИТЕ си цели. Не забравяйте, че най-голямата ЛЪЖА е да използваш едно човешко същество за свои СОБСТВЕНИ цели, независимо какви са те. Всеки човек представлява цел САМ ПО СЕБЕ СИ.

    Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО.

    *https://translate.google.com
    Bulgarian English

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране