17.09.2015 | 15:22
Бивш депутат от СДС се закичи с индиански пера
Синият активист застана до официалните лица и стоя невъзмутимо със своята "украса"

Странна случка се разигра днес по време на церемонията по тържественото издигане на флага на София. Сред официалните лица се появи мъж, който си сложи на главата индиански пера.

Освен всичко друго, дали случайно или не, но поне от книгите на Майн Рид знаем, че това са и цветовете на войната. При това положение възниква въпросът – за какво воюва?

Човекът с перата на главата не остана незабелязан. Веднага към него се доближиха полицаите и гардовете на Националната служба за охрана, но очевидно, никой от тях няма съответната власт, за да го накара да махне перата си, а това пак ни връща на основния въпрос – кой е той?

А той е Николай Гацев, бивш депутат от СДС, той ръководеше и клуба на сините в Оборище. В момента той има блог, който списва, а страницата му във Facebook се отваря след като се напише “Синият индианец”. Акцията на Гацев обаче е видно от снимките, че освен от полицията, за останалите официалните лица като че ли не съществува. Ясно се вижда, че министърът на културата Вежди Рашидов си гледа телефона, а заместникът на военния министър Орхан Исмаилов гледа в Друга точка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране