24.08.2015 | 0:03
Бизнесмен нападна охранители с нож заради глоба
Венцислав Шишковски е обвинен в хулиганство и закани за убийство

Управител на фирма нападна с нож мъж и жена, служители на „Общинска охрана” в Пловдив, заради залепена глоба с фиш на колата му. Венцислав Шишковски е обвинен в хулиганство и закани за убийство на гардовете, съобщиха от районната прокуратура в Пловдив.

Кавгата, при която общинските охранители едва се отървали, станала на 26 януари 2015 г. Василка и Петър били изпратени на ул. „Георги Петаков” след получени сигнали за много паркирани върху тротоара коли. Двамата служители наистина видели неправилно спрян автомобил и жената започнала да му пише глоба с фиш.

В този момент на улицата спрял сребрист „Мерцедес”, управляван от обвиняемия. Венцислав Шишковски свалил прозореца на вратата си и извикал към жената: „Ти ли ми лепна оня ден оная лепенка на колата?” След това отворил шофьорската врата и заплюл служителката в лицето. Жената му отговорила, че не е тя, и започнала да се бърше.

В този момент бизнесменът излязъл от колата си, застанал на около метър пред служителката с нож в ръката си, който насочил срещу нея. Тя се изплашила, заотстъпвала назад, като повтаряла: „Не съм аз, не съм аз”. В следващия момент обвиняемият се обърнал към втория гард, като посегнал да го хване за яката. „Ще ви убия, ще ви изколя, изчезвайте оттук”, крещял той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране