18.04.2017 | 11:02
Бойко Ноев: Защо НСО все още охранява Пеевски?!
Призова президента Румен Радев да отговори на въпросите за работата на НСО
Бойко Ноев

Бившият военен министър Бойк Ноев е на мнение, че службите ни трябва да се променят и всичко трябва да започне от НСО. Той попита защо все още НСО охранява Делян Пеевски и призова президентът Румен Радев да излезе и да отговори на няколко принципни въпроса.

Ноев похвали служебният военен министър Стефан Янев за признанието му, че българската армия е боеспособна наполовина. Според него тя е  капитулирала.

Проблемите на Турция няма да се решат след референдума, заяви още пред Ноова телевизия Ноев. В интерес на България е Турция да запази спокойствие. В интерес на България е различните социални групи в съседката ни да живеят в мир. Каквото и да става, промените налагат промени в отношението ни към Турция, заяви Ноев.

Той  смята, че партиите в бъдещия парламент трябва да продължат разговорите на тема „Турция“ и те трябва да бъдат извън политическите борби.

1 коментар

  1. Монев каза:

    Охраната на ДП,не е от вчера.Питайте Борисов и Плевнелиев,защо един милиардер смуче от данъкоплатците за да му охраняват “изящният” организъм.Тръгва един от точка А към точа Б със солидно блиндиран джип,след него още два,понякога и три автомобила с няколко пазванти и хората се чудят какво става!Хора от народа,се страхуват точно от този народ.Ето това не го разбирам.Четох някъде преди време,че премиер на една от скандинавските държави,пътувал за работното си място с обществен транспорт.Иначе,беднотията с която сме свикнали,не ни прави впечетление.Много прост народ сме и това е!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране