11.08.2016 | 21:57
Бойко олиза лайната на Ердоган, прати му дисидент, въпреки решението на съда!
В Турция се прилагат мъчения, а Ердоган се готви да върне смъртното наказание

Нечуван скандал сътвори мутренското управление на Бойко Борисов. Турски дисидент и противник на Ердоган, който бе намерил убежище в България, беше отведен до границата и предаден на орките на султана. И това стана, въпреки решение на 2 съдебни инстанции, че въпросният човек НЯМА да бъде екстрадиран.

В името на това да лакейничи пред Ердоган, Бойко е използвал дупка в закона за чужденците. Човекът е предаден, но не е екстрадиран. Просто бил „заведен до границата“, защото му изтекъл срокът на пребиваване.

Само че като се получи така, първо се разглежда въпросът с удължаване на пребиваването. Дори ако се откаже, човекът има право да обжалва. Дори да загуби обжалването, му се дава време сам да напусне. Може да отиде в друга държава. Вместо това мутрите на Бойко са издебнали да изтече срокът, арестували са го, и са го завели на границата.

Още по-цинично обаче е нещо друго. В Турция се прилагат мъчения, а Ердоган се готви да върне смъртното наказание. Пращането на човек в подобна държава е нарушение на всяка човещина и здрав разум. Изобщо не говорим, че са нарушени куп европейски правила.

Бойко Борисов следва незабавно да бъде премахнат от управлението на държавата, а по възможност  – и осъден. Такова лизане на чужди лайна никога не е било. Този човек продаде и предаде всеки един български интерес. Това е една гнусна мутра, която не струва дори цената на въжето за обесването си.

Добри Божилов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране