25.04.2024 | 10:40
Борисов: Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства
Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов

Бойко Борисов е категоричен, че в следващото Народно събрание възможността за партньорство с някоя от настоящите партии в парламента, е много малка.

„Искам да поздравя колегите от „Възраждане“, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция заедно с ИТН. Те ме улесняват много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне 5-6 служебни правителства ще се изредят още, но ще направя нещо, с което ще запозная всички евроатлантически партньори днес, за да може да стане ясно защо в България заради тези хора ползваме само руски петрол и газ“, обяви Борисов, след като депутатите събраха кворум и заседанието тръгна, а заедно с това и свалянето на председателя на НС Росен Желязков.

Той показа мотивите на ПП-ДБ за свалянето на Желязков. Носеше ги принтирани на хартия.

„Росен Желязков го приеха на крака в парламента в Украйна. Срам за колегите от ПП-ДБ. Лицемери. Вече си обяснявам Терзиев от Държавна сигурност, Модев и всичките. Росен Желязков ще пада, защото има проект за предлагане на нова помощ за Украйна, закона за Съдебната власт, за сграда на Конституционния съд, за домашното насилие. Росен Желязков е виновен, че ги е вкарал да се гледат бързо тези точки. Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ“, заяви Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране