26.04.2024 | 19:04
Борисов е Капо ди тути капи. Всичко мафиотско в държавата се върти около него и му се отчита
ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да не вземат много на изборите

Забелязва се една линия в говоренето пред камерите на ПП-ДБ (Лена Б., Кирил П., etc.), че лошия Пеевски е обсебил Борисов. С Боеко може, но с ДПС – не, с тях нямало вече да си играят заедно.

Абеееее… Нито за момент не трябва да се забравя, че Боеко е Капо ди тути капи и всичко мафиотско в държавата се върти около него и му се отчита. Самите ПП-ДБ са жертва на неговата ОПГ, която с медии, МВР, служби и парламентарни комисии ги мачка и очерня, само да не вземат много на изборите. А после пак ще ги употреби като компаньонка.

Какво да прави избирателят, който не иска Борисов?

ПП-ДБ със сигурност пак ще влязат в сглобка. Но така или иначе, трябва да са повече в парламента. Колкото повече, толкова по-добре. Колкото по-малко гербери, толкова по-добре.

Срещу Борисов единственият избор е или ПП-ДБ, или БСП. Поне от партиите с по-голямо присъствие в парламента. Има извънпарламентарни, които няма да правят компромиси, но не се знае дали ще влязат. Няма друг избор. “Възраждане” са съмнителни и антиевропейски. За ИТН да не говорим колко удивително бързо се превърнаха от антисистемна протестна партия в демагогска и политически брокер. ИТН са на ръба, вероятно ще ги закрепят пак с малка рекетьорска парламентарна група. Но не са никаква алтернатива на Борисов.

Единственото правителство без ГЕРБ беше четворната коалиция ПП-ДБ-БСП-ИТН и Слави Трифонов го свали в услуга на Борисов и да покаже какъв голям го вади. Този номер не може да се забрави.

Затова сега имаме труден избор – едни услужват на Борисов, други влизат в сглобка с него, трети лицемерно кажат нещо против него, ама му помагат и са готови да делят баницата с квоти в институции.

1 коментар

  1. Не са каза:

    нито Борисов, нито пък ПП-ДБ единствени алтернативи за предстоящите избори!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране