04.12.2016 | 0:01
Борисов готви Кабинет „Ала Беров“, цели да утвърди мутризацията на България
Повтарянето и потретянето на политически грешки е игра с огъня. При такъв вариант той ще запламти също познато - като онзи в началото на 1997 г.

На 13 ноември, когато беше вторият тур на президентските избори, написах, че „Абсолютно безспорно е, че от днес България е в политическа криза“ .

В същия ден прогнозирах:
„… мандат за избрана от президента парламентарна сила – в случая реформаторите. И пак коалиция в състава на сегашната с имиджов за Запада според тукашните разбирания премиер – нещо като Трайчо Трайков.“

Както вече знаете, ГЕРБ и БСП отказват мандатите. Президентът заяви, че при възлагането на трети мандат за сформиране на кабинет ще отреже патриотите и ще го даде на реформаторите. Те вече в аванс започнаха подготовката за него.

Ще припомня написаното на 13 ноември:

„Този вариант е подготвил Бойко Борисов, когато категорично ще заяви, че ще си подаде оставката. … Личното ми мнение – от предсрочни избори няма начин да се избяга… Ще има скандал и напрежение около системата на гласуването.
И каквото сабя покаже.“

Налага се отново да потвърдя тогавашната си прогноза.
Заедно с предупреждението от онзи мой пост:
_______________________________________
„ТОВА ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЕНИЕ „АЛА КАБИНЕТ БЕРОВ“.“
_______________________________________
бел.: правителството от 1993-1994 г. чрез преструктуриране на парламентарни мнозинства и групи, което утвърди мутризацията на България.

Повтарянето и потретянето на политически грешки е игра с огъня. При такъв вариант той ще запламти също познато – като онзи в началото на 1997 г. (бел:. икономическата катастрофа при Виденов и протестите срещу него)

Григор Лилов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране