21.11.2016 | 10:15
Борисов нито е вдигал кръвно, нито е в болница
Премиерът в оставка е здрав, отговориха от МС на спекулациите

Спекулация се оказа твърдението за влошеното здравословно състояние на премиера в оставка. Бойко Борисов е жив и здрав, не е вдигал кръвно, нито пък се намира в Правителствена болница.

От два дни Фейсбук ври и кипи с ехидни коментари по темата. Слухът бе раздухан от жълт сайт, а потребителите на социалната мрежа веднага потриха ръце и започнаха да обсъждат дали и този път лидерът на РЗС Яне Янев ще носи грозде на премиера в оставка.

Дезинформацията очевидно е вдъхновена от кризата, която получи Борисов по време на първия си мандат, след подаването на оставка през 2012 г. Тогава той вдигна високо кръвно и бе приет в Правителствена болница.

1 коментар

  1. Енчев каза:

    Дали кръвното на Борисов е високо или ниско,дали нивото му е средно,дали някъде му е излязъл цирей,българинът хич не го интересува. Как ще отговори на обвиненията на Цв. Василев,за грабежите от 2009-година до днес,това интересува моите сънародници,тук и сега.Каква ще е съдбата на ББ,ако твърденията придружени с автентични документи от страна на Цв. Василев,се окажат истина!?Казуса стана публичен пред българската общественост и далеч зад пределите на България.Казус,с който Йоло Денев няма нищо общо!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране