22.11.2016 | 0:01
Борисов обеща да съди Цветан Василев за клевета
Премиерът в оставка бесен след разкритията на банкера в изгнание, че Сталийски е събирал рушветите за него

Премиерът в оставка Бойко Борисов съобщи в профила си във Фейсбук, че ще съди „клеветниците“ и въпреки че не го споменава директно, има предвид банкера Цветан Василев. Вчера Василев даде интервю за телевизия Би Ай Ти, в което заяви, че дясната ръка на Борисов го е рекетирал за 43 млн. лева.

„Свидетели сме на поредните опити за манипулативно интерпретиране на историята и хвърляне на нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети срещу мен от същите хора, които го правеха 2013-2014 година. Тогава бях подложен на всевъзможни проверки. Нещо повече, припомням, че спечелих и много от делата за клевета. Надявам се, че компетентните органи и сега ще проверят всички сигнали срещу мен, както са го правили и досега.

Аз категорично заявявам, че не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки, както впрочем беше доказано още 2013 година, когато отново се сипеха поредица лъжи от медиите на кръга около една фалирала банка. Разговарях с моите адвокати днес, които започват работа по завеждане на нови дела срещу клеветниците“, написа Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране