06.07.2021 | 0:11
Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца вече имат деца
Това, което прави Бойко Борисов, е жалко

Коментар във Фейсбук на Елисавета Белобрадова:

Да се снимаш с деца по политически кампании е изключително дъно. Но аз съм пурист и не одобрявам да продаваш каквото и да било с деца, та имам, така да се каже, философски спор с много колеги. Сирене за мазане, акции на фондовата борса, политически кампании – детският образ няма място там.

Пет години имаме родителски сайт, работим със страхотни компании, които рекламират при нас, но никога не си снимахме децата. Защото не знам дали дъщеря ми ще е ок с това след 15 години. Няма лошо един политик да се покаже 1-2 пъти годишно със семейството някъде. Да видят всички, че и той е човек, че и той трябва да купува сладоледи, да слуша мрънкане и да не спи, докато децата реват. Това изгражда така необходимия човешки образ, който, освен всичко останало, е и истина.

Да се снимаш със стотици деца, държащи знаменца на ГЕРБ, облечени с фланелки с твоето собствено лице, е жалко. Но не съм възмутена, да не съм дошла вчера тук. Бойко Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца, дето се снима с тях, вече имат деца.

Просто ми се дощя да си припомним, че така не се прави.

Елисавета Белобрадова е съосновател на родителската дигитална платформа „Майко Мила”, социален предприемач и председател на фондация „Майко Мила“, която стои зад каузата „Оле Мале“ в подкрепа на родители на деца с увреждания. Кандидат на „Демократична България” за народен представител в 23 МИР.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране