06.11.2016 | 17:07
Борисов отменил сбирката в Бояна засега
ГЕРБ не потвърждава официално за такава среща

Премиерът Бойко Борисов събира министрите от кабинета си на среща тази вечер при него в Бояна.

ГЕРБ не потвърждава официално за такава среща. Междувременно се появи информация, че сбирката е отменена. Поне засега.

Очакваше се, че на срещата, на която ще се обсъждат изборните резултати, да присъства и ръководството на ГЕРБ. Според някои от източниците срещата е била насрочена още през седмицата.

Борисов вече няколко пъти коментира, че ако кандидатът на ГЕРБ не спечели, той ще подаде оставка и ще се върви към предсрочни избори. Още в средата на юли заяви, че „ако загубя президентските избори като партия, вечерта обявявам предсрочни избори, защото това ще означава, че в държавата има ново усещане за властта“.

1 коментар

  1. Милев каза:

    Ген.Радев Президент,предсрочни парламентарни избори,БСП и компания с мнозинство в 44-тото НС,след което ГЕРБ отива завинаги в очакваното забвение.Това са предстоящите логически процеси.Ако има друго,то ще са брътвежите на Цветанов,на който му се привижда вече сгромолясването по всички направления.Язък,че потрошиха пари,коли,да разкарват като циганска мечка по градове и села,“знаменитата“Цецка Цачева.Тя беше един голям „бушон“,но изгоря, защото напрежението по веригата се оказа много по-вече от стандартните 220 волта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране