13.11.2016 | 10:18
Борисов пожела приятна игра на „Агнешките главички“
Днес хората ще кажат дали искат стабилност, заяви премиерът

Гласувам за най-доброто! Не се притеснявам! Да се притесняват тези, които лъгаха в кампанията. Нашето е видимо. Аз съм човек с морал и достойнство. Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в Банкя.

„Днес хората ще кажат дали искат стабилност. Ние в ГЕРБ разчитаме сигналите на хората. Ако хората желаят, ще имат политическа криза, ако не желаят, няма да я има“, заяви Борисов.

„Държавният глава е първият в държавата и това значи, че трябва да се преформатира цялото политическо пространство. Няма нищо мажоритарно в тази кандидатура, като от едната му страна е Нинова, от другата Йотова“, коментира той кандидатурата на ген.Румен Радев.

Борисов се обяви и за спиране на субсидиите за партиите. „Трябва да играем на чисто! Не 1 лев субсидия, а 0 лева субсидия“, заяви той.

„Предстои председателството на България на ЕС. От 1-януари 2018 година до август политическите партии трябва да живеят с една мисъл“, каза още премиерът. Българите имат инстинкт за съхранение и знаят какво да правят, каза още Борисов.

„Пожелавам приятна игра на Агнешките главички“, пожела накрая министър-председател. С това изказване той визира кръгът около Иво Прокопиев и бившия депутат Никола Николов, които са идеолозите на новия политически проект с Радан Кънев, Христо Иванов и Трайчо Трайков. По време на мандата на Иван Костов кръгът „Агнешките главички“ бе един от примерите за срастване на властта с бизнеса или т.нар. олигархия.

2 коментара

  1. Mata Kosmata каза:

    А, бе и аз имам кърпички в джоб, но не ги вадя в студията!!!!Вие ме накарахте, мен, дъщерята на репресирания да гласувам за кандидата, подкрепен от БСП!!! Идиоти!!! Всички деца на чевените крадци станаха демократи и ранобудни!!! Те се нуждаят неистово от антикомунистически минало,…… ние не!!!! Ние наистина го имаме!!!!!!!!!!!! Боклуци!!!!!!!

  2. Що така бе, Бойко? каза:

    Активите на КТБ, които се очаква да се съберат, паднаха до 10%
    само 10% събрани вземания-това е далеч по-голям грабеж от източването преди фалита! Бойко! Не се крий като МИШКА! ТИ и ЦВЕТЕЛИНА карагьозова-дъщерята на генерал Карагьозов от 1-во главно на Де Се-посочихте Иван Искров за управител на БНБ, когато КТБ се пълнеше с държавни пари и източваше! Същия Иван Искров, който Костов ИЗГОНИ от ДСК за измами! ГЕРБ избра и новият управител на БНБ! Който назначава синдиците!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране