08.06.2018 | 12:09
Борисов за визитата при Путин: Постигнахме това, което ни трасира президентът – нищо!

Бойко Борисов се ядоса след критичен въпрос в парламента. Премиерът се яви в пленарната зала безпрецедентно, след 11 месеца отсъствие.

Антон Кутев от „БСП за България” попита какво е постигнато при визитата на Борисов в Москва на срещата му с руския президент Владимир Путин. Премиерът първо обясни колко съжалява, че не са направили коалиция с БСП в този парламент.

„Щеше ми се да започна с това, което г-жа Нинова каза и как бихме могли като държава да постигнеме по-добри резултати. Със сигурност може повече и затова преди време ние предложихме министърът по европейските въпроси, европредседателството, председател на парламента за времето на председателството да бъдат от вашата партия. И вие тогава казахте, че сме искали да ви купим. С’я ни предлагате същото – да работиме заедно. Добре, приемаме”, каза Бойко Борисов.

След това обаче той се изрепчи заради острото питане на Антон Кутев.
„По този начин, с този акцент и тон, с който ми зададохте въпроса, ще бъда кратък. Това, което трасира президентът Радев, това постигнахме и ние. Бях се подготвил да ви отговарям по другояче, но това, което той трасира, аз отидох да видя какво е трасирано, а то не беше трасирано нищо. Благодаря!”, заяви Бойко Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране