19.01.2024 | 10:53
Божков след акцията: В България има хунта от двама души – Борисов и Пеевски
Той отрече някога да е имал бизнес с убития Алексей Петров

В България има хунта от двама души – Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това заяви пред журналисти обвиняемият олигарх Васил Божков минути след проведената акция на МВР в дома му. „Всички срещу хунтата. Не знаете ли, че в България има хунта вече от двама души – Борисов и Пеевски, и прилепени към тях като „Продължаваме промяната“ и други подобни. Създадена изкуствена опозиция като „Възраждане“, които са техен аватар“, продължи Божков и каза, че ще се опита да ги пребори.

„Махнаха си предишния главен прокурор за 3 минути и сложиха друг. Дали и него не могат да го махнат за 3 минути“, попита той.

„Трябваше да дойдете и да видите полиция, купища хора, как ме извеждат, как ме карат в СДВР да дават показания“, разкри Божков и уточни, че никой не е задържан.

Не иззеха нищо. Те взеха всичко през 2020 г. Търсиха документи с някакви фирми, с които нямам нищо общо“, каза още той.

„Слагаме си удобни хора в Конституционен съд. Може ли един политик, който не е бил юрист в живота си, да стане конституционен съдия. На нея трябва да й е неудобно да седи с тези хора?, коментира Васил Божков.

„Нямам взаимоотношения с Алексей Петров. Нямаме нито общо бизнес, нито друго“, каза обвиняемият олигарх.

„В Дубай бях недосегаем. Върнах се, за да направя нещо за вас, за себе си съм постигнал всичко“, отсече той. И добави, че политическият му проект още не е регистриран: „Не е регистриран, скоро ще бъде регистриран, когато сме готови. Нямам точна дата. Ще разберете как ще се казва. Бъдете здрави, имайте морал!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране