29.09.2015 | 11:26
Британски ММА боец потроши коли с мотокар
Англичанинът мятал бутилки по полицаите в опит да бъде арестуван

Британски ММА боец потроши коли с мотокар в Слънчев бряг, съобщиха от бургаската полиция. 26-годишният англичанин е задържан за опит за кражба и възпрепятстване на полицаи при задържането му.

Инцидентът е станал снощи около 23 часа. Мъжът е откраднал мотокара, като с него е нанизал първо лекотоварен автомобил „Форд Транзит“, а после и „БМВ“. На място са пристигнали униформени, но мъжът им оказал съпротива. Служителите на реда се опитали да го укротят със стоп – патрон в крака и тялото. Това обаче не помогнало.

Англичанинът е тичал още половин километър до близка бензиностанция, където започнал да хвърля стъклени бутилки с алкохол по полицаите. За овладяване на ситуацията на място пристигнали служители от Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас, служители от районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Несебър, както и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър.

След задържането на нападателя е установено, че е 26-годишен от Кеймбридж. Пристигнал е у нас на 21 септември като турист. Бил е активен спортист, трениращ за ММА боеве. В момента се намира в бургаската болница при засилени мерки за сигурност. Взета му е кръв за химичен анализ за наличие на наркотици или други упойващи вещества.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране