21.12.2023 | 12:02
БСП за тортата на ПП-ДБ: Вие сте новите варвари на България
Отрязана глава на дете, войник, крак, тези хора от ДБ така се забавляват, така празнуват Коледа

„Лудостта и дивотията на управляващите явно няма да приключи с рязането на Паметника на Съветската армия“, това заяви от трибуната на Народното събрание депутатът от БСП Георги Свиленски.

Повод за декларацията на БСП бе тортата, с която вчера на своето Коледно парти са почерпили представителите на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и „Спаси София“.

„Отрязана глава на дете, войник, крак, тези хора от ДБ така се забавляват, така празнуват Коледа. Това им е най-успешния акт през годината“, заяви Свиленски.

Той допълни, че тези хора управляват София. Свиленски показа снимки от партито и тортата, където са наредени вилички и ножчета. „Питам – кой изяде главата на това българско дете?“, възмути се Свиленски.

„Срам за българската политика, срам за българската демокрация. Не ви ли е срам г-н Атанасов“, обърна се свиленски към лидера на ДСБ Атанас Атанасов, който седи на първия ред.

„Във всяка една европейска държава това поведение и този акт щеше да доведе до национални протести и оставка на всички, които са присъствали там. Срам и позор за вас и вашите организации. Лудостта ви няма край. Като казахме, че тези действия са варварски и фашизъм това имахме предвид. Сега кандидати да управляват София, от 5 месеца управляват страната, представяте ли си сами да управляват България. Засрамете се, вие сте новите варвари на България“, завърши Свиленски.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране