26.01.2017 | 0:01
Депутат от ГЕРБ се нареди до Радан Кънев
Нова република кани Иванов да играят заедно за изборите, той се дърпал

Надпартийната платформа на Радан Кънев и Трайчо Трайков “Нова република” е факт, а редом до познатите лица от Реформаторския блок застана и депутатът от ГЕРБ Методи Андреев, отдавна низвергнат от ГЕРБ и известен като първия и последния народен представител, санкциониран от етичната комисия за натиск и кадруване.

Пред медиите Андреев се обясни, че никога не е бил член на управляващата партия. Оправда се защо се врътнал при хората на Радан Кънев – ГЕРБ обещали реформи, обаче това не станало. Иначе им благодари, че допринесли за разкриването на досиетата. Нареди се и друго известно лице – журналистът Ивайло Нойзи Цветков, редом до депутатите от РБ от гражданската квота.

От надпартийната платформа на Кънев протягат ръка към Христо Иванов за общо явяване на изборите, като подчертаха, че имат сходни приоритети. Не било полезно и коректно да коментират друга партия. Естествено, че ако се търсят разговори, ще се намерят, приликите – те са в основните приоритети, каза обвиняемият бивш министър Трайчо Трайков пред медиите.

Основно ги обединявали идеите за съдебна реформа. По неофициална информация на Канал 3 обаче хората на Иванов се дърпали като ужилени от формацията на Радан и Трайков, защото искали да изглеждат чисти и неопетнени, и да нямат нищо общо.Платформата, в която влиза и гражданската квота на РБ, е категоричен противник на РБ 2, а до момента Радан Кънев не е поканен дори за гост на конгреса в събота.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране