17.09.2018 | 19:53
Депутатка за Карадайъ: Той е заекваща безгласна буква в ДПС, от която нищо не зависи
Смятала себе си за умна, красива и влиятелна (!?), въпреки скромното си и спорно образование, получено някъде в провинцията по втория начин

Пиперливи квалификации за Мустафа Карадайъ е разпространявала алкохолизирана депутатка от ДПС. Пред свои познати тя наричала председателя „заекваща безгласна буква, от която нищо не зависи“, разказват потресени депесари. Обидите изричала дори пред преподаватели от СУ „Свети Климент Охридски“, ангажирани от семейната й фирма Франк Стратиджикс ООД да се справят с говорните нарушения на Карадайъ.

Основното занимание на грозноватата избраничка било да пуска измислени слухове и клевети за мнимите си и виртуални „врагове“ в парламентарната група и сред журналистите. Редовно използвала ругателни епитети. Колегите си – турци в ДПС тя наричала „тарамбуките“, „овчия сапун“, „долината на широките гащи“ и прочие.

Депутатката обаче смятала себе си за умна, красива и влиятелна (!?), въпреки скромното си и спорно образование, получено някъде в провинцията по втория начин. Всеки, който отричал и оспорвал самомнението й тя обвинявала в „разпространяване на слухове и конспирации“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране